Counselling

We zijn allemaal op zoek naar welzijn. We willen ons allemaal goed voelen en dit is waar al onze verlangens op gericht zijn. Tegenwoordig lopen er echter veel mensen rond met klachten als: stress, angst, negatieve gedachten of een burn-out. Als je gelooft dat je dit niet kunt veranderen, dan blijf je stilstaan ​​en zal het leven je meer van hetzelfde brengen. Het is tijd om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Ben jij het waard om je echt goed te voelen? Ben je klaar om een ​​lichter en gelukkiger leven te leiden? Mijn spirituele counselingsessies zijn een goede eerste stap naar een vreugdevolle staat van zijn. Hoe ongelooflijk zou je het vinden om een ​​leven vol vreugde te leiden? Je bent het waard!

Het menselijke collectief maakt nu een intense periode van ontwaken door. Het is tijd om oude wonden te helen, vastzittende emoties los te laten en vastzittende energieën en patronen die niet voor jou werken op te ruimen. Dit ‘schaduwwerk’ samen met mij doen zal een groot verschil maken in je leven. Deze counselingsessies zullen je helpen je trillingsfrequentie te verhogen en in de volheid te stappen van wie je werkelijk bent.

Deze counselingsessies zullen meer welzijn, gemak en flow in je leven brengen. Maar laten we daar niet stoppen. Iedereen wordt gevraagd om ons potentieel waar te maken. Het is tijd om ons bewustzijn naar een hoger niveau te tillen. Laten we de hoogste versie van onszelf ontwaken! Laten we ons afstemmen op de energie van Liefde! Laten we ons afstemmen op de energie van Vreugde! Laten we ons afstemmen op de energie van Waarheid! Laten we ons afstemmen op de energie van de Bron!

En als we dat doen… nodigen we magie en wonderen uit in ons leven. Dit is ons ware potentieel. Ga je mee op deze reis?

Wat kan ik verwachten?

1. Online Counselling

Op dit moment bied ik mijn counselingsessies online aan. We kunnen een videogesprek afspreken via Skype, Zoom of Whatsapp of zelfs via de telefoon. De duur van een online sessie is ongeveer een uur. Het is echter geen probleem als het meer tijd kost. Counselling kan niet worden gehaast.

2. Donatie basis

Het voorgestelde donatiebedrag voor een counsellingsessie is 70 euro. Als je slechts een beperkt budget ter beschikking hebt, neem dan contact met mij op. Ik wil dat mijn sessies betaalbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Ik doe dit werk omdat ik mensen wil helpen zich beter te voelen.

3. Kennismakingsgesprek

Voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten kun je contact met mij opnemen. Het doel van dit kennismakingsgesprek is dat ik iets hoor over je huidige situatie. Als we vaststellen dat we goed bij elkaar passen, plannen we de eerste counsellingsessies.

Ervaringen

Bij Joris heb ik een coaching traject gevolgd van 6 gesprekken. Deze gesprekken hebben mij goed geholpen om helderheid te krijgen op de vlakken waar ik dit graag wilde. Joris is een kundige coach, met veel aandacht en humor. De methodes die hij als ondersteuning heeft aangereikt waren inspirerend en behulpzaam (vond het zelfs leuk om huiswerk te maken ). En los van de coaching was het ook erg leuk om over onze wederzijdse interesses te kletsen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Harma

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja