Spirituele Counselling

We streven allemaal naar welzijn en verlangen naar een positieve gemoedstoestand. Maar vandaag de dag ervaren velen stress, angst, negatieve gedachten of een burn-out. Als je denkt dat verandering onmogelijk is, loop je het risico vast te blijven zitten in een negatieve spiraal. Het is de hoogste tijd om dit patroon te doorbreken.

Jij verdient het om je echt goed te voelen. Ben je klaar voor een lichter en gelukkiger leven? Mijn spirituele counselingsessies vormen een eerste stap naar een vreugdevol bestaan. Hoe fantastisch zou het zijn om een leven vol vreugde te leiden? Jij bent het waard!

In deze intense tijd van collectief ontwaken is het moment aangebroken om oude wonden te helen, vastzittende emoties los te laten en ineffectieve energieën en patronen op te ruimen. Samen met mij ‘schaduwwerk’ verrichten, zal een aanzienlijk verschil maken in jouw leven. Mijn counselingsessies helpen je jouw vibratiefrequentie te verhogen en volledig in je ware essentie te stappen.

Deze sessies brengen niet alleen welzijn, maar ook gemak en flow in je leven. Laten we echter niet stil blijven staan. Ieder van ons wordt uitgedaagd om ons volledige potentieel te realiseren. Het is tijd om ons bewustzijn naar een hoger niveau te tillen. Laten we de hoogste versie van onszelf ontwaken! Stem af op de energie van Liefde, Vreugde, Waarheid en de Bron!

Wanneer we dit doen, nodigen we magie en wonderen in ons leven uit. Dit is ons ware potentieel. Ga je mee op deze betekenisvolle reis?

Wat kan ik verwachten?

1. Online Counselling

Op dit moment bied ik mijn counselingsessies online aan. We kunnen een videogesprek afspreken via Skype, Zoom of Whatsapp of zelfs via de telefoon. De duur van een online sessie is ongeveer een uur. Het is echter geen probleem als het meer tijd kost. Counselling kan niet worden gehaast.

2. Donatie basis

Het voorgestelde donatiebedrag voor een counsellingsessie is 70 euro. Als je slechts een beperkt budget ter beschikking hebt, neem dan contact met mij op. Ik wil dat mijn sessies betaalbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Ik doe dit werk omdat ik mensen wil helpen zich beter te voelen.

3. Kennismakingsgesprek

Voor een gratis kennismakingsgesprek van 25 minuten kun je contact met mij opnemen. Het doel van dit kennismakingsgesprek is dat ik iets hoor over je huidige situatie. Als we vaststellen dat we goed bij elkaar passen, plannen we de eerste counselling sessies.

Ervaringen

Bij Joris heb ik een coaching traject gevolgd van 6 gesprekken. Deze gesprekken hebben mij goed geholpen om helderheid te krijgen op de vlakken waar ik dit graag wilde. Joris is een kundige coach, met veel aandacht en humor. De methodes die hij als ondersteuning heeft aangereikt waren inspirerend en behulpzaam (vond het zelfs leuk om huiswerk te maken ). En los van de coaching was het ook erg leuk om over onze wederzijdse interesses te kletsen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Harma

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja

Bedankt voor de twee waardevolle sessies. Je hebt me veel inzichten gegeven en daar kan ik mee vooruit. Fijn je ontmoet te hebben en dat je ziet wie ik ben. Je geeft me steeds dat duwtje om te gaan staan voor wie ik ben.

Sylvia