Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Workshop thema: Leven als een vreugdevolle schepper

Elke maand organiseer ik bij Yoga Centrum Assen een Cirkel van Bewustzijn. De workshop begint met een yoga- & meditatiesessie om lichaam en geest optimaal af te stemmen. Het ‘goede gevoel’ dat we hiermee creëren is onze basis voor de rest van de avond.

Het thema voor deze eerste workshop is: Leven als een vreugdevolle schepper. Misschien resoneert deze titel met jou. Het kan goed zijn dat deze titel iets in jou wakker schudt.

Bij deze avond zitten we in een cirkel en bespreken de ‘echte vragen’ van het leven zoals: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat kom ik hier doen?’.  Hoeveel tijd trek jij uit om over zulke levensvragen na te denken? Vanwege de drukte en afleiding van het moderne leven staan veel mensen er niet eens bij stil. Maar toch is dit heel belangrijk om te doen. Waarom? Omdat velen van ons maar een heel klein percentage van onze scheppende kracht aanspreken. En dat is nu juist waar het om gaat in het leven. Dat we leren om ons potentieel waar te maken. Dat het tijd wordt om te gaan leven als bewuste, krachtige, vreugdevolle scheppers.

Gedurende de avond is er de gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Op deze manier leren we van elkaar. In deze cirkel creëren we een veilige plek om oordeelvrij naar elkaar te kunnen luisteren en samen te groeien in bewustzijn.

De avond sluiten we af met een bakje thee en iets lekkers. Gezien mijn passie voor gezonde voeding, breng ik deze avond zelfgemaakte, rauwe chocolade mee. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze avond.

Programma

  • 19:00 – 20:00 Yoga & Ademhalingsoefeningen & Meditatie
  • 20:00 – 20:30 Thema: Leven als een vreugdevolle schepper
  • 20:30 – 20:45 Gedachtewisseling & vragenrondje
  • 20:45 – 21:00 Chocolade & thee
AANMELDEN

Geef een reactie