Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze zomervakantie kun je elke zaterdag meedoen met een outdoor yogales van yogadocenten Miraj & Theo. Bij veel sport- & yogacentra is er sprake van een zomerstop, echter wij gaan wel door deze zomer! Als jij ook de behoefte voelt om lekker in beweging te blijven deze zomer, dan ben je van harte welkom bij onze yogales in het Asserbos.

Wat is er fijner dan yoga in de buitenlucht? Yoga beoefenen in het bos is echt een bijzondere ervaring. Je hoort de zang van vogels, je staat met je blote voeten op de aarde en je ademt de zuivere boslucht.

De lessen zijn tevens een leuke manier om sociale contacten op te doen. We moedigen elkaar aan, leren van elkaar en vaak valt er ook veel te lachen. Als je in Assen woont en de les een keertje wilt proberen dan mag je de les gerust een keertje gratis proberen. En je mag natuurlijk ook een vriend of vriendin meenemen. Hoe groter de groep, des te gezelliger het is.

Het is fijn als we zonnig weer hebben, echter ook bij motregen kan de les een prettige ervaring zijn. Bij de lessen komen we in aanraking met alle elementen.

Mocht het hard regenen, dan hebben we toestemming om een van de lokalen van het Duurzaamheidscentrum te gebruiken. Onze les gaat dus altijd door. Kom dus ook gerust naar de les op een regenachtige dag.

We spreken om 10:00 af bij de ingang van het Duurzaamheidscentrum. Zien we jou ook komende zaterdag?

AANMELDEN

Geef een reactie