Natuurcoaching

Vianatuur biedt coaching aan in de natuur

Natuurcoaching, wandelcoaching of outdoorcoaching; in mijn beleving maakt het niet echt uit hoe je het noemt. Het gaat erom dat je zelf even niet verder komt in het leven en graag ondersteuning zou willen krijgen. Samen gaan we al wandelend door de natuur onderzoeken waar jouw behoeften liggen en vinden een passende oplossing voor jouw coachvraag.

Elk mens is op zoek naar welzijn. We willen ons allemaal graag goed voelen. Hier zijn al onze verlangens op gericht. Echter toch zijn er tegenwoordig veel mensen die met klachten zoals: stress, angst, negatieve gedachten of een burn-out rondlopen. Als je gelooft dat je hier niets aan kunt veranderen, dan geef je met deze overtuiging je kracht weg.

Ben jij er klaar mee om een slachtofferrol aan te nemen in het leven? Voelt de tijd rijp om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven? Dan is dit het moment om in je kracht te gaan staan.

De gesprekken vinden plaats in de buitenlucht. De natuur helpt je om terug te keren naar je kern van innerlijke vrede. Het wandelen door de natuur zorgt voor ontspanning en rust. Al wandelend ben je in beweging, je komt dan makkelijker uit het hoofd, uit het denken. Hierdoor ben je beter in staat om te luisteren naar je gevoel.

Ben je het waard om je echt goed te voelen? Ben je er klaar voor om lichter en vrolijker door het leven gaan? Coaching in de natuur is een goede eerste stap in de richting van een vreugdevolle staat van zijn.

De mogelijkheden

Samen gaan we op pad in de natuur. De mogelijkheden op een rij:

1. Kort

Vaak is het mogelijk om in een korte tijd al tot veel inzichten te komen. Bij dit consult gaan we kort wandelen door een park. Lekker even ontspannen praten in de buitenlucht!

Duur: 30 min

Kosten: 50 per sessie

AFSPRAAK

2. Medium

Bij dit 1 uur durende gesprek gaan we een ontspannen wandeling maken door een park of natuurgebied. Natuurlijk kunnen we ook een gesprek hebben aan de keukentafel, wat jij wilt…

Duur: 60 min

Kosten: 75 per sessie

AFSPRAAK

3. Lang

We nemen tijdens dit consult alle tijd voor jouw hulpvraag en er is ook ruimte om te ontspannen en te genieten. Deze natuurwandeling is inclusief een healthy snack en iets te drinken.

Duur: 90 min

Kosten: € 100 per sessie

AFSPRAAK

4. Online Kort

Ik gebruik Skype of Facebook messenger voor mijn online coachingssessies.

Duur: 30 min

Kosten: 30 per sessie

AFSPRAAK

5. Online Medium

Ik gebruik Skype of Facebook messenger voor mijn online coachingssessies.

Duur: 60 min

Kosten: € 60 per sessie

AFSPRAAK

6. Online Lang

Ik gebruik Skype of Facebook messenger voor mijn online coachingssessies.

Duur: 90 min

Kosten: 90 per sessie

AFSPRAAK

Ervaringen

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja