Online coaching

Vianatuur biedt online coaching aan via Skype

Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Skype of via Facebook Messenger.

Elk mens is op zoek naar welzijn. We willen ons allemaal graag goed voelen. Hier zijn al onze verlangens op gericht. Echter toch zijn er tegenwoordig veel mensen die met klachten zoals: stress, angst, negatieve gedachten of een burn-out rondlopen. Als je gelooft dat je hier niets aan kunt veranderen, dan geef je met deze overtuiging je kracht weg.

Ben jij er klaar mee om een slachtofferrol aan te nemen in het leven? Voelt de tijd rijp om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven? Dan is dit het moment om in je kracht te gaan staan.

Ben je het waard om je echt goed te voelen? Ben je er klaar voor om lichter en vrolijker door het leven gaan? Mijn online coaching is een goede eerste stap in de richting van een vreugdevolle staat van zijn.

Als natuurcoach vinden de meeste van mijn gesprekken plaats in de natuur. Ook bij mijn online gesprekken probeer ik de frisse buitenlucht op te zoeken. Ik neem mijn laptop mee naar een plekje in de tuin. Wellicht ook een idee voor jou?

De mogelijkheden

De mogelijkheden voor online coaching op een rij:

1. Kort traject

Ik gebruik Skype of Zoom voor mijn online coachingssessies.

Duur: 60 min

Kosten: € 35 per sessie

Aantal sessies:  3 of 4

2. Medium traject

Ik gebruik Skype of Zoom voor mijn online coachingssessies.

Duur: 60 min

Kosten: € 35 per sessie

Aantal sessies:  5 of 6

3. Lang traject

Ik gebruik Skype of Zoom voor mijn online coachingssessies.

Duur: 60 min

Kosten: € 35 per sessie

Aantal sessies:  7 tot 10

Ervaringen

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja

Bij Joris heb ik een coaching traject gevolgd van 6 gesprekken. Deze gesprekken hebben mij goed geholpen om helderheid te krijgen op de vlakken waar ik dit graag wilde. Joris is een kundige coach, met veel aandacht en humor. De methodes die hij als ondersteuning heeft aangereikt waren inspirerend en behulpzaam (vond het zelfs leuk om huiswerk te maken ). En los van de coaching was het ook erg leuk om over onze wederzijdse interesses te kletsen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Harma