Spiritueel consult

Vianatuur biedt spirituele consulten & adviezen aan in de natuur

Spirituele coaching kan een antwoord bieden op al je diepe vragen. De dingen die er echt toe doen in het leven. Belangrijke vragen zoals: Wie ben ik? Wat is mijn levensmissie? Waarom komen deze dingen op mijn pad? Wie wil ik zijn?

De uitgangssituatie van coaching is dat alle wijsheid in onszelf besloten ligt. Net als een verborgen schat. In het leven gaat het dan ook niet om leren, maar eerder om herinneren. We kiezen als ziel bewust ervoor om bij onze incarnatie bepaalde kennis te vergeten (sluier van vergetelheid) omdat we zo genieten van een frisse start. Als we al onze herinneringen zouden meeslepen van ‘vorige levens’ dan zouden we met teveel bagage rondlopen en kunnen we niet de frisheid ervaren van een nieuw begin.

Het leven is dus ook geen leerschool. In onze kern/essentie weten we alles al. Het leven gaat om ervaren. Dat we ervaren wie we zijn.

Bij mijn spirituele coaching stel ik mij dus ook niet op als ‘de leraar’, ik stel me op als coach. Tuurlijk wil ik je ook best mijn inzichten aanreiken. Maar boven alles wil ik je erop wijzen dat alle wijsheid al in jouw innerlijk aanwezig is. Ik kan je met de juiste vragen coachen/begeleiden op jouw pad. Zodat jij leert om je eigen wijsheid aan te spreken. Of je eigenwijsheid… 😉

Zou het niet fijn zijn om met meer liefde, wijsheid, helderheid en inzicht door het leven zou kunnen gaan?

Over de coach

Een aantal jaren geleden ging ik met tegenzin naar mijn werk en ik voelde weinig bezieling in het leven. Het was tijd om wakker te worden. Ik besloot mijn koers in het leven te wijzigen. Ik besloot om mijn hart te volgen en ik ging mij verdiepen in de twee grote passies van mijn leven: de natuur en spiritualiteit.

Deze koerswijziging heeft zijn vruchten afgeworpen. Mijn leven nu is totaal anders. Ik ervaar dagelijks vrijheid, bezieling, dankbaarheid en liefde. Nu ik mijn hart volledig durf te volgen, kies ik elk moment van mijn leven wie ik wil zijn en breng ik mijn waarheid in de praktijk. Ik doe ik die dingen die mij blij maken.

Ik bekijk spiritualiteit op een heel praktische, nuchtere wijze. Mij gaat het erom hoe ik spirituele wijsheden kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Mijn visie op spiritualiteit is dat spirituele wijsheden strategieën (of een handleiding) zijn om ‘lichter’ door het leven te gaan. Immers hoe breder je perceptie/inzicht, des te makkelijk het wordt om je innerlijke rommel (patronen) los te laten. Waardoor je lichter door het leven gaat en meer flow ervaart. Als je je bewustzijn verruimt, dan zal je merken dat je leven meer gaat stromen. Het gaat allemaal als het ware vanzelf. De moeilijkheden van vroeger kunnen je nu niet meer raken. Je ziet nu het nut van al die dingen die op je pad komen en zijn gekomen.

De mogelijkheden

Samen gaan we op pad in de natuur. De mogelijkheden op een rij:

Kort

Vaak is het mogelijk om in een korte tijd al tot veel inzichten te komen. Bij deze korte sessie gaan we wandelen in een park of we gaan ergens zitten. Lekker even ontspannen praten in de buitenlucht!

Duur: 30 min

Kosten: € 50 per sessie

AFSPRAAK

Medium

Bij dit 1 uur durende gesprek gaan we een ontspannen wandeling maken door een park of natuurgebied. Maar we kunnen natuurlijk ook afspreken op een andere locatie. Bijvoorbeeld aan de keukentafel.

Duur: 60 min

Kosten: € 70 per sessie

AFSPRAAK

Lang

We nemen tijdens deze coachingssessie alle tijd voor jouw hulpvraag en er is ook ruimte om te ontspannen. We gaan samen een wandeling maken door de natuur. Bijvoorbeeld door het bos (of heide, of strand).

Duur: 120 min

Kosten: € 120 per sessie

AFSPRAAK

Ervaringen

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja