Yogales in de natuur

Foto’s zijn gemaakt door Youshij van: papaphotos.com

Al jaren vind ik het heerlijk om elke dag mijn yogaoefeningen te doen. Het liefst beoefen ik yoga buiten in de natuur, want dat is de plek waar ik mij het fijnst voel. Het is heerlijk om de zon te voelen op je huid en het gras onder je voeten. Yoga is voor mij een manier om uit het denken te komen en mijn lichaam te voelen. Dankzij yoga zit ik lekker in mijn vel, mijn energie stroomt beter door mijn lichaam en ik voel duidelijk mijn kracht.

De passie die ik voel voor yoga wil ik graag met anderen delen. Ik heb daarom in 2016 een yoga teacher training (200hr RYS) voltooid bij de YogaGarden in Amsterdam. Bij deze Yang Vinyasa opleiding heb ik veel heb geleerd over het menselijk lichaam, de verschillende yogahoudingen en wat er allemaal bij komt kijken om een goede yogaleraar te zijn.

Verder heb ik in 2018 de Hatha Yoga Teacher Training (200hr RYS) gevolgd van Arhanta Yoga. Tijdens dit intensieve programma werd ik als cursist volledig ondergedompeld in de wereld van de yoga.

Mijn Vinyasa les is dynamisch/actief en de focus ligt op je spieren. Mijn Hatha yogales is juist weer heel rustig en ontspannen en de focus ligt meer op het aanspreken van klieren die belangrijk zijn voor je hormoonhuishouding. Op die manier is er sprake van een gebalanceerde combinatie van zowel inspanning als ontspanning. We hebben beide nodig.

Na afloop van de  yogales ervaar je de voldoening van je inspanning. Je voelt dat je echt iets goeds heb gedaan voor je lichaam. Je voelt dat energie beter door je lichaam stroomt.

Mijn kennis en passie voor yoga deel ik nu met alle plezier met jou. Ik organiseer op diverse plekken yogalessen in de natuur. Doe je een keertje mee?