Bewustzijnscirkels

Een verademing als je diepgang en gelijkgestemden zoekt

Deze bewustzijnscirkel begint met een korte meditatie om lichaam en geest optimaal af te stemmen. Het ‘goede gevoel’ dat we hiermee creëren is onze basis voor de rest van de avond. Bij deze avond zitten we in een cirkel en bespreken de ‘echte vragen’ van het leven zoals: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat is mijn levensmissie?’. En wat dacht je van: Wie wil ik zijn?

Verder is er tijdens deze avond ook ruimte voor spirituele onderwerpen zoals: eenheid, de wet van de aantrekkingskracht, beperkende overtuigingen, spirituele ontwaking, universele wetten etc.

Hoeveel tijd trek jij uit in je leven om over zulke levensvragen en thema’s na te denken? Vanwege de drukte en afleiding van het moderne leven staan veel mensen er niet eens bij stil. Maar toch is dit heel belangrijk om te doen. Nu is het belangrijker dan ooit om in onze kracht te gaan staan. Het is tijd dat we wijsheden en ervaringen met elkaar delen, zodat we elkaar kunnen helpen om met bezieling en vreugde door het leven te gaan.

Gedurende de avond is er de gelegenheid om je persoonlijke ervaringen te delen en vragen te stellen. Op deze manier leren we van elkaar. In deze cirkel creëren we een veilige plek om oordeelvrij naar elkaar te kunnen luisteren en samen te groeien in bewustzijn.

De avond sluiten we af met een bakje thee en iets lekkers. Gezien mijn passie voor gezonde voeding, breng ik zelfgemaakte, rauwe chocoladeballetjes mee. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze avond.

Meer info? Check de agenda om te zien wanneer de volgende cirkel zal zijn. En mail naar info@vianatuur.nl om je aan te melden.