Deelcirkels

Een verademing als je diepgang en gelijkgestemden zoekt

Deze deelcirkel begint met een aardingsoefening om lichaam en geest optimaal af te stemmen. Het ‘goede gevoel’ dat we hiermee creëren is onze basis voor de rest van deze deelcirkel. Deze cirkel is vooral bedoelt om mensen een podium te geven om hun verhaal te vertellen, hun hart te luchten en inspiratie & inzichten te delen. Verder bespreken we bij deze cirkel de ‘echte vragen’ van het leven zoals: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat is mijn levensmissie/roeping?’. En wat dacht je van: Wie wil ik zijn?

Bij deze deelcirkel is er ook ruimte voor spirituele onderwerpen zoals: de kracht van liefde, eenheid, verbondenheid met de natuur, beperkende overtuigingen, spirituele ontwaking, universele wetten etc.

Hoeveel tijd trek jij uit in je leven om over zulke levensvragen en thema’s na te denken? Vanwege de drukte en afleiding van het moderne leven staan veel mensen er niet eens bij stil. Maar toch is dit heel belangrijk om te doen. Nu is het belangrijker dan ooit om in onze kracht te gaan staan. Het is tijd dat we wijsheden en ervaringen met elkaar delen, zodat we elkaar kunnen helpen om met bezieling en vreugde door het leven te gaan.

Gedurende deze deelcirkel is er de gelegenheid om je persoonlijke ervaringen te delen en vragen te stellen. Op deze manier leren we van elkaar. In deze cirkel creëren we een veilige plek om oordeelvrij naar elkaar te kunnen luisteren en samen te groeien in bewustzijn.

De deelcirkel sluiten we af met een bakje thee en iets lekkers. Gezien mijn passie voor gezonde voeding, breng ik zelfgemaakte, rauwe chocoladeballetjes mee.

Je bent van harte welkom om deel te nemen! Bij deze deelcirkel zijn er maximaal acht deelnemers zodat iedereen voldoende tijd heeft om zijn/haar verhaal te kunnen delen. Dus wees er snel bij met het aanmelden. Meer info? Check de agenda om te zien wanneer de volgende cirkel zal zijn. En mail naar info@vianatuur.nl om je aan te melden.