Laden Evenementen

Een verademing als je diepgang en gelijkgestemden zoekt!

Joris en Margot organiseren elke maand een deelcirkel in de permacultuurtuin van de Huijberg. Deze deelcirkel begint met een korte meditatie om lichaam en geest optimaal af te stemmen. Het ‘goede gevoel’ dat we hiermee creëren is onze basis voor de deelcirkel. Bij deze deelcirkel zitten we in een cirkel en bespreken de ‘echte vragen’ van het leven zoals: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat is mijn levensmissie?’. En wat dacht je van: Wie wil ik zijn?

Verder is er tijdens deze cirkel ook ruimte voor spirituele onderwerpen zoals: eenheid, de wet van de aantrekkingskracht, beperkende overtuigingen, spirituele ontwaking, universele wetten etc.

Hoeveel tijd trek jij uit in je leven om over zulke levensvragen en thema’s na te denken? Vanwege de drukte en afleiding van het moderne leven staan veel mensen er niet eens bij stil. Maar toch is dit heel belangrijk om te doen. Nu is het belangrijker dan ooit om in onze kracht te gaan staan. Het is tijd dat we wijsheden en ervaringen met elkaar delen, zodat we elkaar kunnen helpen om met bezieling en vreugde door het leven te gaan.

Gedurende de deelcirkel is er de gelegenheid om je persoonlijke ervaringen te delen en vragen te stellen. Op deze manier leren we van elkaar. In deze cirkel creëren we een veilige plek om delen en naar elkaar te kunnen luisteren.

De deelcirkel sluiten we af met een bakje thee en iets lekkers. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze deelcirkel .

2 reacties

  1. Josefien mathijssen 7 juli 2021 om 07:34- Antwoorden

    Graag ben ik erbij als dit nog kan. Warme groet josefien

    • Joris 8 juli 2021 om 07:58- Antwoorden

      Welkom! Fijn dat jullie komen op zondag!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant