Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In september & oktober kun je op de zaterdag meedoen met een outdoor yogales van yogadocenten Miraj & Theo in het Asserbos. Doe jij ook mee?

Wat is er fijner dan yoga in de buitenlucht? Yoga beoefenen in het bos is echt een bijzondere ervaring. Het is heel anders als yoga tussen 4 muren. Je hoort de zang van vogels, je staat met je blote voeten op de aarde en je ademt de zuivere boslucht. Vaak genoeg is het ook lekker zonnig weer.

De lessen zijn tevens een leuke manier om sociale contacten op te doen. We moedigen elkaar aan, leren van elkaar en vaak valt er ook veel te lachen. Vaak gaan we na afloop nog samen een bakje muntthee drinken.

Op een regenachtige dag gaat onze les gewoon door. We hebben namelijk toestemming om de mooie zaal in de punt van het Duurzaamheidscentrum te gebruiken.

We spreken om 9:55 af bij de ingang van het Duurzaamheidscentrum. We stellen het op prijs als je op tijd voor de les aanwezig kunt zijn. Ook is het fijn als je je even wilt aanmelden (per mail) voor de les. Dan weten we hoeveel mensen er ongeveer komen naar onze les.

Als je komt, vergeet dan niet om een yogamatje of strandhanddoek mee te nemen.

De kosten voor de les zijn slechts 5 euro.

Vragen kun je mailen naar: info@vianatuur.nl

AANMELDEN

Geef een reactie