Mantra’s zingen

Met elkaar zingen vind ik heerlijk. Ik doe niets liever! Overal ter wereld vind je prachtige liederen en mantra’s die je hart en ziel kunnen raken. Soms zijn het ingetogen en verstilde liederen, dan weer actieve en uitbundige liedjes. Op de zangavonden zingen we vanuit ons hart, dus zonder bladmuziek. Daardoor kun je het beter beleven en kan de energie stromen.

Je hoeft niet goed te kunnen zingen, het is belangrijker dat je er plezier in hebt. En je hoeft ook niets te weten van mantra zingen. Je kunt gewoon meedoen, hoe je ook zingt. De groep “neemt je mee”, probeer het gewoon een keertje.

Je vraagt je misschien af: wat is een mantra? Een mantra is een combinatie van klanken die door ze met aandacht en herhaaldelijk te zingen of te reciteren, kracht hebben. Mantra’s raken de ziel aan en openen het hart. Ze ontspannen bij stress, kunnen blokkades opheffen en geven ontroering en plezier. Als we mantra’s zingen versterken we datgene in onszelf wat vredelievend en vol licht is.

Kortom het zingen van mantra’s kan een deurtje openen naar de liefde in je hart. Na afloop van het zingen voel je je geweldig!

Praktische informatie

  • Kosten: gratis deelname, echter donaties zijn welkom!

  • Duur: 1 uur samen zingen en daarna is er tijd voor thee

  • Locatie: check de agenda voor de locatie