Wandelcoaching

Vianatuur biedt wandelcoaching aan in de natuur van Zuid Holland

Samen gaan we al wandelend door de natuur onderzoeken waar jouw behoeften liggen en vinden een passende oplossing voor jouw coachvraag.

Elk mens is op zoek naar welzijn. We willen ons allemaal graag goed voelen. Hier zijn al onze verlangens op gericht. Echter toch zijn er tegenwoordig veel mensen die met klachten zoals: stress, angst, negatieve gedachten of een burn-out rondlopen. Als je gelooft dat je hier niets aan kunt veranderen, dan geef je met deze overtuiging je kracht weg.

De gesprekken vinden plaats in de buitenlucht. De natuur helpt je om terug te keren naar je kern van innerlijke vrede. Het wandelen door de natuur zorgt voor ontspanning en rust. Al wandelend ben je in beweging, je komt dan makkelijker uit het hoofd, uit het denken. Hierdoor ben je beter in staat om te luisteren naar je gevoel.

Ben je het waard om je echt goed te voelen? Ben je er klaar voor om lichter en vrolijker door het leven gaan? Coaching in de natuur is een goede eerste stap in de richting van een vreugdevolle staat van zijn.

De mogelijkheden

We gaan voor ons gesprek een ontspannen wandeling maken door een nabijgelegen natuurgebied. De mogelijkheden op een rij:

1. Kort traject

 • Duur sessie: 60 minuten

 • Kosten: 70 per sessie

 • Aantal sessies: 3 tot 5

 • Locatie: Regio Zuid-Holland. Een wandeling door bos, park of strand.

2. Medium traject

 • Duur sessie: 60 minuten

 • Kosten: 60 per sessie

 • Aantal sessies: 6 of 7

 • Locatie: Regio Zuid-Holland. Een wandeling door bos, park of strand.

3. Lang traject

 • Duur sessie: 60 minuten

 • Kosten: 50 per sessie

 • Aantal sessies: 8 tot 10

 • Locatie: Regio Zuid-Holland. Een wandeling door bos, park of strand.

4. Gratis intakegesprek

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis intakegesprek. Bij dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden voor een coachingstraject. Dit korte gesprek zal online plaatsvinden via Skype of Zoom.

5. Klein budget

Voor mensen met een klein budget kan er een prijs op maat worden afgesproken. Welk bedrag zou je kunnen betalen?

Ervaringen

Bij Joris heb ik een coaching traject gevolgd van 6 gesprekken. Deze gesprekken hebben mij goed geholpen om helderheid te krijgen op de vlakken waar ik dit graag wilde. Joris is een kundige coach, met veel aandacht en humor. De methodes die hij als ondersteuning heeft aangereikt waren inspirerend en behulpzaam (vond het zelfs leuk om huiswerk te maken ). En los van de coaching was het ook erg leuk om over onze wederzijdse interesses te kletsen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Harma

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja