Spirituele Coaching

We streven allemaal naar welzijn en verlangen naar een positieve gemoedstoestand. Maar vandaag de dag ervaren velen stress, angst, negatieve gedachten of een burn-out. Als je denkt dat verandering onmogelijk is, loop je het risico vast te blijven zitten in een negatieve spiraal. Het is de hoogste tijd om dit patroon te doorbreken.

Jij verdient het om je echt goed te voelen. Ben je klaar voor een lichter en gelukkiger leven? Mijn spirituele coachingsessies vormen een eerste stap naar een vreugdevol bestaan. Hoe fantastisch zou het zijn om een leven vol vreugde te leiden? Jij bent het waard!

In deze intense tijd van collectief ontwaken is het moment aangebroken om oude wonden te helen, vastzittende emoties los te laten en ineffectieve energieën en patronen op te ruimen. Samen met mij ‘schaduwwerk’ verrichten, zal een aanzienlijk verschil maken in jouw leven. Mijn coachingsessies helpen je jouw vibratiefrequentie te verhogen en volledig in je ware essentie te stappen.

Deze coachingsessies brengen niet alleen welzijn, maar ook gemak en flow in je leven. Laten we echter niet stil blijven staan. Ieder van ons wordt uitgedaagd om ons volledige potentieel te realiseren. Het is tijd om ons bewustzijn naar een hoger niveau te tillen. Laten we de hoogste versie van onszelf ontwaken! Stem af op de energie van Liefde, Vreugde, Waarheid en de Bron!

Wanneer we dit doen, nodigen we magie en wonderen in ons leven uit. Dit is ons ware potentieel. Ga je mee op deze betekenisvolle reis?

Wat kan ik verwachten?

1. Online Coaching

Op dit moment bied ik mijn coachingsessies online aan. We kunnen een videogesprek afspreken via Skype, Zoom of Whatsapp of zelfs via de telefoon. De duur van een online sessie is ongeveer een uur. Het is echter geen probleem als het meer tijd kost. Coaching kan niet worden gehaast.

2. Donatie basis

Het voorgestelde donatiebedrag voor een coachingsessie is 70 euro. Als je slechts een beperkt budget ter beschikking hebt, neem dan contact met mij op. Ik wil dat mijn sessies betaalbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Ik doe dit werk omdat ik mensen wil helpen zich beter te voelen.

3. Gratis kennismaking

Voor een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten kun je contact met mij opnemen. Het doel van dit kennismakingsgesprek is dat ik iets hoor over je huidige situatie. Als we vaststellen dat we goed bij elkaar passen, plannen we de eerste coachingsessies.

Wat mijn klanten zeggen

Dankjewel Joris voor jouw sprankelende begeleiding naar een ruimer leven ! Ik heb een chronische aandoening en had soms nogal wat beperkende gedachten over dat ziek zijn. Ik herinner me nog heel goed één van mijn zware gedachten, namelijk ” het is heel moeilijk om hier uit te komen. ” Joris draaide dit radicaal om en zei ” Probeer deze gedachte eens : nee hoor, het is juist heel gemakkelijk ! ” Sindsdien draai ik vaker mijn zware gedachten om in hun tegendeel en krijg hierdoor direct meer ruimte. Op mijn pad naar heling is elke hulp van waarde. Joris is begripvol, heeft een prachtige filosofie en geeft je nét dat duwtje dat nodig is voor verandering. Ik voel me heel dankbaar hiervoor!

Jacqueline

Ik werk nu al 2 maanden met Joris. Ik wendde me tot hem omdat ik al veel verschillende soorten begeleiding heb gehad en niets lijkt blijvende verandering teweeg te brengen. Maar bij Joris wordt het idee dat iets je zal laten veranderen of dat iemand je zal helpen veranderen, op zijn kop gezet.

Zijn inzichten en ideeën zijn gericht op het feit dat we kunnen kiezen om te veranderen en met onze bewuste aandacht kunnen kiezen wie we willen zijn in het leven.

Bij elke sessie brengt hij alle energie die hij kan opbrengen en daar ben ik echt dankbaar voor. Zijn passie en verlangen om mensen te helpen realiseren wat ze willen, dat recht voor hen ligt, is aanstekelijk en helpt je geloof te versterken dat blijvende verandering een optie is die direct beschikbaar is; alles wat je hoeft te doen is het te kiezen.

Het is tot nu toe een krachtige reis geweest en ik kijk ernaar uit om verder op dit pad met hem te wandelen. Heel erg bedankt Joris. Ik hou van je werk!

Rob

Bij Joris heb ik een coaching traject gevolgd van 6 gesprekken. Deze gesprekken hebben mij goed geholpen om helderheid te krijgen op de vlakken waar ik dit graag wilde. Joris is een kundige coach, met veel aandacht en humor. De methodes die hij als ondersteuning heeft aangereikt waren inspirerend en behulpzaam (vond het zelfs leuk om huiswerk te maken ). En los van de coaching was het ook erg leuk om over onze wederzijdse interesses te kletsen. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Harma

Bedankt voor de twee waardevolle sessies. Je hebt me veel inzichten gegeven en daar kan ik mee vooruit. Fijn je ontmoet te hebben en dat je ziet wie ik ben. Je geeft me steeds dat duwtje om te gaan staan voor wie ik ben.

Sylvia

Het gesprek was voor mij zeer verhelderend. Wat ik er zeker uit geleerd heb is om anders tegen een bepaalde situatie aan te kijken. Door een andere manier van kijken/denken voel ik me eigenlijk opgelucht. Doordat ik er niet zo zwaar meer over denk voel ik me beter. Een beslissing nemen vanuit je gevoel/hart is altijd goed, ik leer beter om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Ik vond het ook fijn dat het gesprek in de buitenlucht plaatsvond, dat geeft toch wat meer ontspanning.

Anja

Joris was bovenal een dierbare vriend en vertrouweling. Ik herinner me nog steeds met sterke emotie de avond dat ik hem vroeg me te helpen verduidelijken wat er met me gebeurde. Ik herinner me dat ik na ons gesprek vervuld was van dankbaarheid; ik voelde elke cel in mijn lichaam juichen omdat ik eindelijk begreep welke boodschap en welk geschenk het leven me gaf. Dank je wel, Joris, het was een geluk om jou te hebben ontmoet!

Nayeli

Wat tijd voor mezelf. In afstemming met Joris. Een luisterend oor, fijne feedback, erkenning, waardering. Het is fijn om weer geïnspireerd te raken door een gelijkgestemde ziel en mijn leven voort te zetten in verbinding met liefde en met meer gemak.

Ireen

Waarom kies je mij als coach?

  • Authenticiteit in Actie. Ik verkondig niet alleen mijn spirituele boodschap, ik leef deze ook. Authenticiteit staat centraal in mijn benadering. Ik streef ernaar de principes die ik onderwijs ook zelf te belichamen, waardoor er een oprechte verbinding ontstaat met degenen die ik begeleid. Ik coach vanuit eigen ervaring.

  • Holistische Aanpak. Ik omarm een holistische benadering van coaching. Holistisch coachen is een benadering binnen coaching waarbij de focus ligt op het behandelen van de coachee als een geheel, waarbij alle aspecten van het individu worden meegenomen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

  • Intuïtie als Jouw Gids. Vertrouwend op intuïtie, breng ik inzichten naar voren die je helpen contact te maken met je innerlijke wijsheid, wat de weg vrijmaakt voor zelfontdekking en diepgaande transformatie.

  • Liefdadigheid. Een significant deel van de opbrengsten van mijn coachingsdiensten gaat naar het ondersteunen van de natuur. Door bij te dragen aan initiatieven zoals bomen planten, streef ik ernaar mijn werk in overeenstemming te brengen met het welzijn van Moeder Natuur, waardoor onze gezamenlijke reis niet alleen persoonlijk, maar ook wereldwijd impactvol is.

  • Betaalbaar voor iedereen. Het voorgestelde donatiebedrag voor een coachingsessie is 70 euro. Als je slechts een beperkt budget ter beschikking hebt, neem dan contact met mij op. Ik wil dat mijn sessies betaalbaar zijn voor iedereen. Ik doe dit werk omdat ik mensen wil helpen zich goed te voelen.