Groene bandjes uitdelen

Op de foto zien jullie de bio-katoen groene vriendschapsbandjes die Anouck (good2get.nl) voor mij maakt. Op mijn rondreis langs eco-gemeenschappen in Europa deel ik deze groene bandjes uit aan de lieve, bijzondere mensen die ik ontmoet. Ik vind het prachtig om ze zo’n groen bandje cadeau te geven. Niet alleen als een uiting van vriendschap. Het is ook mijn intentie om iedereen het verhaal erbij te vertellen. Het bandje is voor mij een visuele reminder om voor de liefde te kiezen.

Inmiddels lopen er veel mensen rond met een groen bandje om hun pols. Zo tof om mensen op deze wijze te kunnen inspireren om het beste in zichzelf uiting te geven. Het is mijn wens dat iedereen zijn/haar uiting van meesterschap leeft.

Leave A Comment

Over de schrijver

Hoi, ik heet Joris. Als spiritueel coach is het mijn passie om mijn inzichten met jou te delen m.b.v. dit soort verhaaltjes. Bekijk mijn blog:

Of heb je wellicht interesse in een coachingsgesprek met mij?