We gaan als mensheid nu met zijn allen door een duistere periode. Nauwlettend hou ik in de gaten hoe in Nederland het bizarre verhaal rondom de maatregelen en ‘de prik’ zich verder ontvouwt. Het lijkt erop dat een boel Nederlanders een blind vertrouwen hebben in de autoriteiten en als volgzame schaapjes de prik in hun arm gaan halen. De mensen geven daarmee de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid weg. Het is ook natuurlijk ook veel makkelijker om volgzaam te gehoorzamen dan om oncomfortabele waarheden te onderzoeken. Om zelf op onderzoek uit te gaan, dat vergt tijd, aandacht en het vermogen om kritisch te denken. De moderne mens die altijd bezig is, maakt geen tijd vrij voor onderzoek.

Angst is de voornaamste reden om de prik te halen. Ook veel mensen halen de prik omdat ze denken dat ze daarmee hun medemensen zullen beschermen. Ze zeggen: ik doe het voor mijn familie, vrienden, buren, oma etc. Wat ze niet in de gaten hebben is dat ze zijn gemanipuleerd. Degenen die de vaccinatie agenda willen doordrukken zijn heel sluw. Ze weten precies hoe mensen denken en weten alle juiste knoppen in te drukken. Ze weten hoe belangrijk onze geliefden voor ons zijn en dat we ze graag willen beschermen.

Als je meer wilt weten over hoe dit manipuleren werkt dan raad ik je aan om het boek ‘Influence’ van Robert Cialdini te lezen. In dit boek lees je precies hoe psychologische trucjes worden toegepast om mensen te laten doen wat je wilt. Ik heb het gelezen omdat ik zelf niet gemanipuleerd wil worden.

Veel mensen voelen op subtiele wijze wel dat het hele verhaal ergens niet klopt, maar ze negeren dit onderbuikgevoel. De slapende Nederlander heeft de subtiele berichten van zijn/haar intuïtie naast zich neergelegd. Zelfs nu het veel duidelijker is dan ooit dat dit geen wijze keuze is neemt de slapende Nederlander nog steeds niet de tijd om zelf op onderzoek uit te gaan.

Als je zelf uitgebreid op onderzoek uitgaat dan kun je tenminste je eigen kritische denken en onderscheidingsvermogen aanspreken. Na reflectie en onderzoek kom je er achter hoe diep de collectieve schaduwkant is. En de collectieve schaduw waarnemen is uitermate oncomfortabel! Je ontdekt allerlei zaken rondom machtsmisbruik en manipulatie. Ik had er zelf grote moeite mee om de duistere agenda te aanschouwen.

Het is veel prettiger om deze collectieve schaduw weg te stoppen en te beschouwen als complottheorie. We schuiven wat oncomfortabel is liever weg onder het tapijt en we gaan weer door met het oude vertrouwde. De slapende Nederlander verliest zichzelf in afleidingen, verlangt naar zijn vakantie of wilt lekker vlees barbecueën in de tuin.

Door het halen van de prik geven Nederlanders de uitermate onbetrouwbare farmaceutische industrie vrije toegang tot hun lichaam. En dat is nu precies wat de sluwe mensen met duistere intenties willen. Ze willen de macht over mensen en dat kun je bereiken door controle te hebben over hoe ze denken (hun perceptie beheersen) en je kunt het bereiken door hun lichaam te beheersen.

Alle maatregelen waar de corrupte overheden mee aankomen hebben stuk voor stuk een negatieve impact op onze gezondheid en ons welzijn. Mondmaskers ontnemen ons het recht om vrij te kunnen ademen en prana op te nemen. Afstand houden ontneemt ons het recht tot lichamelijk contact en knuffels. Ook ontnemen de maatregelen de mens het recht op samenkomen.

Een wakker mens is veel moeilijker te beheersen & te manipuleren dan een slapend mens. Degenen met duistere intenties willen liever de ‘robot mens’. De mens die niet zelf meer nadenkt en onderzoekt, maar volgzaam de corrupte autoriteiten volgt. De robot mens gaat volledig op in het geprogrammeerde denken.

De farmaceutische industrie (big pharma) is een van de meest onbetrouwbare industrieën van de wereld. Hun doel is niet om mensen werkelijk te genezen. Daar is immers te weinig geld mee te verdienen. Nee, het is veel winstgevender om symptomen te bestrijden. De klanten komen dan telkens naar ze terug.

Uit mijn onderzoek blijkt ook dat er veel gevaarlijkheid inhoudstoffen worden toegevoegd aan de prik. Welk weldenkend mens laat zichzelf volspuiten met onbekende, gevaarlijke stoffen gemaakt door een onbetrouwbare industrie? Tevens wil de farmaceutische industrie zelf niet aansprakelijk zijn voor hun eigen onbetrouwbare product. Dat zou toch al genoeg moeten zeggen.

Stel je hebt een kom met 100 verschillende snoepjes, waarbij je niet weet wat het resultaat zal zijn van het nemen van zo’n snoepje. Één van deze snoepjes in de kom zal je dood betekenen. Vijf van deze snoepjes zullen ervoor zorgen dat je een ernstige ziekte krijgt. Bij twaalf van deze snoepjes krijg je last van ernstige bijwerkingen. De vraag is nu: Wil jij één van deze 100 snoepje? Nee, natuurlijk niet! Je blijft uit de buurt van die kom met snoepjes. En toch is dit nu het Russische roulette spelletje wat veel Nederlanders spelen.

In 1917 voorzag Rudolf Steiner een vaccin dat ‘alle neigingen naar spiritualiteit uit de zielen van mensen zou verdrijven’. Deze wijze, helderziende man was zijn tijd al ver vooruit. Nu speelt dit verhaal zich af voor onze ogen. De prik zal er voor zorgen dat de mens nog verder in slaap valt.

Mocht jij net als ik de behoefte voelen om zelf op onderzoek uit te gaan dan kan ik je enkele tips geven. Een kennis van mij is een huisarts. Hij is een van de 2080 geverifieerde medici in Nederland die zich heeft aangesloten bij de Stichting Artsen Covid Collectief. Dit is een groep artsen en medisch professionals die zich zorgen maakt over de enorme negatieve effecten en schade van het huidige coronabeleid in Nederland. Zie hier hun site: artsencollectief.nl. Opvallend is dat overheden niet willen spreken met deze groep. Blijkbaar luisteren ze alleen naar hun eigen ‘nep deskundigen’.

Ook heb je de stichting Vaccinvrij (zie: stichtingvaccinvrij.nl). Vaccinvrij is een stichting opgezet voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Ze onderbouwen hun informatie uit controleerbare bronnen. Hun laatste blog item vond ik heel sterk. De Nederlandse rechtsstaat hangt aan een zijden draadje en de rechterlijke macht kijkt de andere kant op. Rechters komen dus ook al niet op voor onze grondrechten. Zucht!

Mocht je dieper willen onderzoeken dan raad ik je aan om naar podcasts te luisteren van mensen die kritisch denken en op onderzoek uitgaan. Je kunt veel nuttige informatie vinden op deze websites: www.blckbx.tv en https://freedomplatform.tv/. Ook het kanaal van Russell Brand kan ik je aanraden: https://www.youtube.com/c/RussellBrand/videos

Vrijheid van meningsuiting is nu belangrijker dan ooit. Op Youtube en Facebook is er sprake van censuur. De mensen met duistere intenties beheersen de informatiekanalen omdat ze onze perceptie willen beheersen. Zij willen bepalen wat wij te zien krijgen qua informatie. De reguliere media hebben ze grotendeels in hun macht.

Over het onderwerp ziekte heb ik zelf een andere visie als de meeste mensen. Deze visie is ontstaan tijdens de opleidingen over natuurgeneeskunde en kruidengeneeskunde die ik heb gevolgd. De stelling gaat als volgt: Ziekte is niet de boosdoener, maar de boodschapper.

Terwijl wij allemaal lopen te vechten tegen ziektes, zijn volgens mij ziektes nooit het ware probleem. Ziekte is simpelweg een sterk signaal van het lichaam dat er sprake is van een disbalans. Dankjewel ziekte voor deze boodschap! Subtiele boodschappen zijn al genegeerd en nu geeft het lichaam een duidelijk signaal dat er iets niet in harmonie is. Ziekteverschijnselen zijn vaak de pogingen van het lichaam om de balans te herstellen. Vaak heeft de ziekte een onderliggende geestelijke oorzaak. Of het lichaam probeert zich te zuiveren van alle afvalstoffen die een mens verzamelt met zijn ongezonde levenswijze.

Bij het bestrijden van kanker begrijpen de artsen dit nog steeds niet. Ze bestrijden de ziekte met chemo en bestraling en ze pakken niet op holistische & natuurlijke wijze de oorzaak van de ziekte aan. Hetzelfde verhaal geldt nu voor het bestrijden van covid. Ze pakken niet de oorzaak aan van de ziekte, maar gaan de symptomen bestrijden. En dan verwachten ze van ons dat wij deze onzinnige aanpak volgen. Nee hoor! De bewuste mens kiest voor een natuurlijke levenswijze. Ik kan je aanbevelen om mijn stukje ‘de zeven principes voor ware gezondheid’ te lezen.

Je vraagt je inmiddels misschien af: Hoe zijn we in deze ellende gekomen? De oorzaak is vrij simpel. Er zijn op deze wereld twee manieren van denken. De ene manier van denken noem ik het ‘onnatuurlijke denken’ en de andere manier van denken noem ik het ‘natuurlijke denken’.

Het onnatuurlijke denken is egocentrisch en heeft een negatieve impact op het welzijn van het geheel. De vruchten/producten van het onnatuurlijke denken: milieuvervuiling, machtsmisbruik, 5G netwerken, wapenindustrie, reguliere akkerbouw, ontbossing van het Amazonegebied, monoculturen, vuile steden, chemtrails, bio-industrie, farmaceutische industrie, chemische bestrijdingsmiddelen etc. Kortom de mens die zo denkt en handelt gedraagt zich als een parasiet. Uiteraard zal een mens met sluwe intenties zich nooit voordoen als een parasiet. Ze zetten zichzelf een masker op en doen zich voor als weldoener/filantroop. Kijk eens hoe geweldig deze miljardairs zijn. De kans is echter groter dat ze helemaal niet in de schijnwerpers staan. Het zijn de poppenspelers die achter de schermen aan alle touwtjes trekken van de politieke poppenkast. Uiteraard beheersen ze naast de politieke poppenkast ook grotendeels de internationale geldstromen.

Daarnaast heb je gelukkig ook het natuurlijke denken. Het natuurlijke denken brengt harmonie en balans voor het geheel. Deze mens leeft in liefde en leeft vanuit zijn hart. Deze mens heeft zijn gedachten in harmonie gebracht met de wijsheid van het hart. Voorbeelden zijn: liefde voor de natuur en voor elkaar, leven in kleine eco-gemeenschappen, permacultuur, natuurlijke voeding, holistische geneeswijzen, voedselbossen aanleggen etc.

Een interessant gegeven is dat alle Nederlanders hetzelfde willen. We willen allemaal een gelukkig & gezond leven. Als je in je kracht staat neem je zelf verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid. De slapende Nederlander is volgzaam en wil in geval van nood het liefst gered worden. Ze kijken naar een autoriteit buiten zichzelf i.p.v. dat ze zelf in hun kracht stappen en verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes.

Er zijn ook mensen die zich wel bewust zijn van wat er zich afspeelt maar toch liever wegkijken of het negeren. Deze mensen verstoppen zich liever in het positieve denken. Ook al is positief denken heel nuttig, het zal nu niet werken. Eerst zullen wij allemaal de collectieve schaduw moeten zien en voelen. Als er sprake is van een onbewust trauma dan zal je deze eerst ook moeten durven zien en voelen. Daarna kan je pas overgaan naar helen. Positief denken is een nuttig gereedschap voor als je van start gaat met helen. We dienen niet het positieve denken te gebruiken als verstopplek. Een trauma kan je niet omzeilen met positieve gedachten. En zo kunnen we ook onze collectieve schaduw niet langer ontkennen.

Als mens verlangen we allemaal naar zekerheid. We klampen ons vast aan dat wat we denken dat ons veiligheid zal bieden. Als we ons vasthouden aan het oude, vertrouwde dan is er sprake van een schijnveiligheid. Onthechting is nodig. De oude wereld bestaat niet meer.

Veel mensen verlangen terug naar de wereld voor covid. Dit werkt niet. De boodschapper covid kwam ons vertellen dat er sprake is van een disbalans in onze wereld.  We dienen nu de oorzaak te helen. We dienen nu te kiezen voor het natuurlijke denken.

Mijn les in 2020 was dat het belangrijk is om nu een innerlijke basis te scheppen. Ik zoek mijn zekerheid niet langer op het materiële vlak. Ik heb mijn zekerheid gevonden bij mijn eigen essentie. Ik heb mijn zekerheid gevonden in mijn eigen hart. Ik heb mijn zekerheid gevonden in de liefde. Ik heb mijn zekerheid gevonden bij Bron.

Het hele corrupte systeem zal de komende jaren instorten. Hier dienen we ons op voor te bereiden. Bouw je basis niet op iets wat in elkaar gaat storten. Bouw net als ik je innerlijke basis op. Vertrouw op Bron. Vertrouw op je eigen gevoel. Vertrouw op de wijsheid van je hart.

Verlies jezelf ook zeker niet in al het negatieve wat je ziet. We dienen ons altijd te richten op het grotere plaatje. We doorlopen nu als mensen een wereldwijde detoxfase. Het vuil dat er altijd was komt nu tevoorschijn. Het kan zich niet langer verstoppen. Dit is de tijd van de grote ontwaking. Meer en meer mensen worden wakker. Meer en meer mensen worden zich bewust van wat er allemaal afspeelt. Zo mooi om te zien hoe steeds meer mensen ontwaken en kiezen voor liefde. Zoek deze gelijkgestemden op om elkaar wederzijds te inspireren!

Er is momenteel sprake van een splitsing van tijdlijnen. Onvoorwaardelijke liefde en onbewuste angst gaan verschillende richtingen op. Mensen die voor angst blijven kiezen scheppen een andere toekomst dan de mensen die voor liefde kiezen. Geen oordeel over de keuzes die we maken, vroeger of later vinden we allemaal onze weg terug naar bewustzijn en liefde. We mogen er allemaal zo lang over doen als we willen.

Mensen die voor liefde kiezen zijn nu al bezig met het scheppen van de nieuwe aarde. Deze nieuwe aarde is een plek voor mensen die in ware vrijheid en liefde leven. Dit is een plek van pure harmonie, balans, magie en verwondering. Al het leven wordt weer gezien als heilig. Alles wat we opbouwen doen we in harmonie met de natuur. We erkennen weer de eenheid van het bestaan. Tijdens deze wereldwijde detoxfase omarm ik verandering & vernieuwing. Ik omarm de nieuwe wereld. Ik kies voor ware vrijheid en liefde. Ik leef zo vrij als de zwaluw in de lucht!